ВАШИНГТОН — Президентът Джо Байдън смъмри бившия президент Доналд Тръмп

...
ВАШИНГТОН — Президентът Джо Байдън смъмри бившия президент Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Байдън нарича забележките на Тръмп за НАТО „неамерикански“

ВАШИНГТОН — Президентът Джо Байдън смъмри някогашния президент Доналд Тръмп във вторник за това, че неотдавна сподели, че ще насърчи Русия да нападна страни от НАТО, които съгласно него не са изразходвали задоволително по отношение на защитата като част от съглашението за взаимна отбрана.

" Бившият президент изпрати рисков и шокиращо, почтено казано, неамерикански сигнал към света. Само преди няколко дни Тръмп насочи покана към Путин да нахлуе в някои от нашите Съюзници от НАТО “, сподели Байдън в изявление от Белия дом.

Байдън продължи: „ Той сподели, че в случай че съдружник не харчи задоволително пари за защита, той ще насърчи Русия да: „ Прави каквото, по дяволите, желае. “ Можете ли да си визиите? Бивш президент на Съединените щати споделя това. Целият свят го чу и най-лошото е, че той в действителност го мисли. Никой различен президент в историята не се е преклонил пред съветски деспот. Нека го кажа толкоз ясно, колкото Мога: в никакъв случай няма да го направя. За бога, това е срамно, рисково е, неа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР