ВАШИНГТОН — Представители на американското разузнаване са установили, че китайският

...
ВАШИНГТОН — Представители на американското разузнаване са установили, че китайският
Коментари Харесай

Представители на американското разузнаване установиха, че китайският шпионски балон е използвал американски интернет доставчик за комуникация

ВАШИНГТОН — Представители на американското разузнаване са открили, че китайският шпионски балон, прелетял през Съединени американски щати по-рано тази година, е употребявал американска интернет услуга снабдител за връзка, съгласно двама сегашни и един някогашен американски чиновник, осведомен с оценката.

Балонът, обвързван с основана в Съединени американски щати компания, съгласно оценката, за изпращане и приемане на известия от Китай, обвързван най-вече с навигацията на балона. Длъжностни лица, осведомени с оценката, споделиха, че е открито, че връзката разрешава на балона да изпраща пакетни излъчвания или сбирки от данни с висока честотна лента за къси интервали от време.

Администрацията на Байдън изиска мощно загадъчен съд заповед от Федералния съд за наблюдаване на външното разузнаване да събира разследващи данни за него, до момента в който е бил над Съединени американски щати, съгласно голям брой сегашни и някогашни американски чиновници. Не е разкрито по какъв начин се е произнесъл съдът.

Такава съдебна заповед щяла да позв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР