ВАШИНГТОН — Полицията на Капитолия на САЩ съобщи в четвъртък,

...
ВАШИНГТОН — Полицията на Капитолия на САЩ съобщи в четвъртък,
Коментари Харесай

Полицията на Капитолия приключва разследването на запис на секс в Сената, след като не откри доказателства за престъпление

ВАШИНГТОН — Полицията на Капитолия на Съединени американски щати заяви в четвъртък, че завършва следствие на изминал видеоклип на хора, които вършат секс в зала за чувания на Сената откакто откри, че няма данни за закононарушение.

" След консултация с федерални и локални прокурори, както и осъществяване на изцяло следствие и обзор на вероятните обвинявания, беше открито, че - макар евентуално нарушаване на политиката на Конгреса - сега няма доказателства, че е осъществено закононарушение “, се споделя в изказване на организацията.

Полицията сподели, че до момента в който залата за чуване не е била отворена за обществеността по това време, когато видеото е било записано сутринта на 13 декември, забъркан чиновник на Конгреса е имал достъп до стаята в офис постройката на Сената на Харт.

" Двамата интересуващи се лица не са си сътрудничили, нито са били налице детайлите на някое от вероятните закононарушения ", се споделя в изказването. „ Служителят на Конгреса, който отт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР