Вашингтон — Ники Хейли изглежда е готова да загуби в

...
Вашингтон — Ники Хейли изглежда е готова да загуби в
Коментари Харесай

В деня на първичните избори на Републиканската партия в Южна Каролина през 2024 г. има ли силата бившият губернатор Ники Хейли да победи Тръмп?

Вашингтон — Ники Хейли наподобява е подготвена да загуби в родния си щат, когато се изправя против някогашния президент Доналд Тръмп в Първичните избори за републиканците в Южна Каролина през 2024 година в събота, само че тя даде обещание да продължи напред в надпреварата за номиниране на Републиканската партия, без значение от резултата.

Предимството на родния щат не се трансформира в преднина в социологическите изследвания за някогашния дипломат на Организация на обединените нации и губернатор на Южна Каролина, който твърди, че Тръмп е изправен пред проблем с избираемостта, като се имат поради правните му проблеми и обкръжението му себе си с хаоса. Близо две трети от евентуалните гласоподаватели на първичните избори на Републиканската партия споделиха в скорошна анкета на CBS News преди първичните избори, че биха дали своят вот за Тръмп, като Хейли изостава с двуцифрено число.

Редица политици от Южна Каролина, чиито кариери в миналото бяха подкрепени от поддръжката на Хейли, поддържат Тръмп. Бившият президент също се облагодетелства от консервативнат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР