ВАШИНГТОН — Министерството на жилищното строителство и градското развитие е

...
ВАШИНГТОН — Министерството на жилищното строителство и градското развитие е
Коментари Харесай

Федералната жилищна агенция казва, че е помогнала на 94 000 домакинства да излязат от бездомността или да избегнат тази година

ВАШИНГТОН — Министерството на жилищното строителство и градското развиване е помогнало на повече от 94 000 семейства да излязат от бездомността или да избегнат загубата на домовете си тази година, съгласно нови данни, оповестени от федералната организация.

Домакинствата са се възползвали от държавни жилища или жилищни ваучери, сподели HUD. По-конкретно, към 8200 семейства са употребявали публични жилища, до момента в който останалите са употребявали композиция от ваучери.

Администрацията на Байдън си сложи за цел да понижи бездомността с 25% до 2025 година Белият дом сподели това година ще обезпечи федерално финансиране за избрани градове и Калифорния, с цел да помогне за справяне с бездомността.

" HUD и нашите сътрудници от общността действаха нападателно, с цел да сложат завършек на бездомността, като работят с общностите, с цел да намерят хора в жилища и да обезпечат нужните запаси, с цел да предотвратим хората в миналото да останат бездомни “, сподели секретарят на HU...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР