Вашингтон — Китай засили усилията си да повлияе на политическите

...
Вашингтон — Китай засили усилията си да повлияе на политическите
Коментари Харесай

Китай показа „по-голяма готовност“ да повлияе на междинните избори в САЩ през 2022 г., според разузнавателна оценка

Вашингтон — Китай ускори напъните си да повлияе на политическите процеси в Съединените щати по време на междинните избори през 2022 година, съгласно неотдавна оповестена декласифицирана оценка, което допуска, че Пекин може да усети възходяща изгода от потреблението на раздялите в американското общество.

В оценката от 21 страници, оповестена във вторник от Службата на шефа на националното разузнаване, се споделя, че китайското държавно управление „ безмълвно е одобрило опитите да се опита да повлияе на шепа средносрочни надпревари, включващи членове на двете американски политически партии. " Конкретните раси не са разпознати в отчета, който също по този начин споделя, че Китай има вяра, че Конгресът ще поддържа „ противнически “ мироглед за Пекин, без значение коя партия е на власт.

Констатациите от 2022 година наподобява означават смяна в изчисленията на Пекин във връзка с изборите в Съединени американски щати. Подобна оценка на разузнаването, оповестена след президентските избори през 2020 година, откри, че К...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР