Вашингтон — Айова е сред щатите, в които резултатите трябва

...
Вашингтон — Айова е сред щатите, в които резултатите трябва
Коментари Харесай

Демократите от Айова ще публикуват тази вечер резултатите от президентските събрания за 2024 г.

Вашингтон — Айова е измежду щатите, в които резултатите би трябвало да бъдат оповестени в Супер вторник. Но състезанието за номиниране ще се организира с малко звук, откакто демократите се отхвърлиха от нормалното великолепие на състезанието за първи в нацията и вместо това избраха развой без непотребни декорации.

Въпреки че републиканците от Айова този цикъл се придържаха към дългогодишната традиция на събранията в щата Хоуки, провеждайки надпреварата си на 15 януари, демократите се събраха този ден единствено с цел да водят партийни каузи. Демократите в щата получиха президентски преференциални карти по пощата, като резултатите от несъстезателните първоначални избори ще бъдат оповестени във вторник.

От януари демократите от Айова връщат картите си с желания, които действат като бюлетини, като резултатите би трябвало да бъдат оповестени от партията във вторник вечерта. Очаква се президентът Байдън да отплава към лесна победа в щата, като негови съперници са дълготрайните претенденти конгресменът Дийн Фил...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР