Вървим към еднопартийна система в многопартийната система, а затова са

...
Вървим към еднопартийна система в многопартийната система, а затова са
Коментари Харесай

Карбовски посече БСП за изборите

Вървим към еднопартийна система в многопартийната система, а по тази причина са отговорни Българска социалистическа партия. Това съобщи журналистът Мартин Карбовски в изборното студио на bTV „ Местните 2019”.

„ Българска социалистическа партия изгубиха опция да въздействат на обстановката, а десните са мънички и нищо няма да стане в идващите пет, седем или 10 години. Който е добър службогонец в този момент би трябвало да си пусне участието в ГЕРБ”, сподели още журналистът.

„ Имаше съществени сигнали за нарушавания, само че броя им е несъществена и не трансформира огромната картина. Безспорно е, че страната би трябвало да обърне внимание”, добави Любен Дилов – наследник, а съгласно Цветков купеният избор има въздействие единствено в дребните обитаеми места.

Ивайло Нойзи Цветков разяснява, че няма изненади на локалния избор. По думите му вървим към опазване на статуквото. А съгласно Любен Дилов – наследник няма готови фрагменти, които да заемат позиции в администрацията.

„ Установих, че има чудовищна липса на готови хора, които могат да заемат позиции в администрацията. Спечели ГЕРБ, тъй като действаха технократски. Хората отидоха на тези избори, с цел да си вземат решение съответни проблеми”, уточни Любен Дилов – наследник.

Карбовски оприличи демокрацията на „ сурогатна бабичка” и съобщи, че подаръците на претендентите за кметове към електората са феодални.

„ Голямата картина демонстрира, че София си остава град от втория свят, това е огромният проблем, на който би трябвало да се обърне внимание. Ние не можем да се мерим даже с град като Братислава – нито като качество на живот, нито като доходи”, съобщи Нойзи
.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР