Върнете се назад във времето на пубертета, когато някоя ваша

...
Върнете се назад във времето на пубертета, когато някоя ваша
Коментари Харесай

Секс без проникване! Възможно ли е?

Върнете се обратно във времето на пубертета, когато някоя ваша другарка ви е убеждавала, че с нейното гадже са докосвали интимните елементи, може би даже са си разменили милувки с език, само че не е имало „ същински “ секс? Обичайно е хората, изключително дамите, да мислят, че няма такова нещо като секс без навлизане. Истината обаче е елементарна - при всевъзможен тип срещи, при които е имало орален секс, взаимна мастурбация или търкане един в различен, даже и да не се е стигнало до навлизане, може да се брои за секс. Разпространено е убеждението, че тези полови практики са обособена губерния от самия акт на секса. Често се считат и просто за любовна предигра. Тези мисли обаче карат някои дами да придават по-голямо значение на това да имат пенис във влагалището си, вместо на потребността от наслаждение.

Секс без навлизане съществува
Днес специалистите са по-фокусирани върху изясняването на тези подозрения и заблуди, в които към момента имат вяра доста мъже и дами. Популярно е да се приема, че за секс се брои единствено актът с навлизане. Този вид мислене обаче е отживялост, тъй като доста хора получават наслаждение без в уравнението да е намесен пенис. Много култури по света към момента са центрирани към фалоса и отхвърлят други типове секс. Според сексолога, психолога и терапевта за двойки Ана Ломбардия има напън както върху дамите, по този начин и при мъжете да включат пенетрационния секс в плътските си занимания. „ Дори филмите ни притискат с концепцията, че всички полови срещи включват наложително навлизане и оргазъм, само че тези хрумвания би трябвало да се трансформират. Сексуалността би трябвало да включва това, което желаеме и когато го желаеме, без да се постанова да се приспособяваме към съответни правила на публичната настройка ", безапелационна е Ломбардия. Ясно е, че тези хрумвания идват от неналичието на по-задълбочено полово обучение, което не всеки път дава приоритет на удоволствието на дамите.

Сексът е доста по-сложен
Съществуват обаче и други способи за секс без навлизане. Много хора считат, че прелюдията е единствено първичната предварителна подготовка, преди да преминат към това, което е в действителност значимо, т.е. проникването. По тази причина доктор Ломбардия акцентира, че: "Единствената истина е, че всички полови практики са приключени и задоволителни, без значение дали има навлизане или не, или приключва с оргазъм. "
Някои изследвания демонстрират, че проникването не е желаната от полова активност след дамите. Те считат, че други полови изрази са по-вълнуващи. Освен това не всички дами могат да получат оргазъм единствено от навлизане. Това обаче е нещо, за което малко дами споделят. Време е обаче да спрем да се крием зад боязън, позор и стандарти. Напълно допустимо е да разпознаем целия полов капацитет, който телата ни крият. Този нов метод на гледане на сексуалността ни разрешава да се освободим всички неправилни схващания, които ни карат имаме вяра, че единственият секс на този свят е оня, в който мъж прониква в нас с члена си. Крайно време е да си поискате многообразие в половото меню. Бъдете смели и кажете какво обичате и какво ви се желае да опитате.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР