Варненци ще могат да наблюдават с телескоп Юпитер, Сатурн, Марс

...
Варненци ще могат да наблюдават с телескоп Юпитер, Сатурн, Марс
Коментари Харесай

Тази вечер във Варна: Наблюдения с телескоп на Юпитер, Сатурн, Марс и Луната

Варненци ще могат да следят с телескоп Юпитер, Сатурн, Марс и Луната довечера пред Народната астрономическа обсерватория и планетариум „ Николай Коперник “, научи Moreto.net.

Наблюденията ще се състоят сред 20.30 и 21.30 ч. при подобаващи метеорологични условия, разясняват уредниците.

Събитието е част от първото издание на Варненския фестивал на науката, който се организира от 11 до 13 ноември във Фестивални и конгресен център.

Пълна стратегия на фестивала, както и резервация тук-там за събитията за обща аудитория, на адрес: https://beautifulscience.bg/programa/

Фондация " Красива просвета " в партньорство с МОН и с поддръжката на Община Варна показват богата стратегия от събития за разнообразни възрасти от български и задгранични учени. За първи път морската столица става хазаин на фестивал, отдаден на удивителните персони, които основават просвета.

Създателите на към този момент 12-годишния Софийски фестивал на науката стартират от Варна разширението на вдъхновяващите, налични, атрактивни и информативни събития, които показват учените и техните достижения, както и за какво те са толкоз значими за живота на всеки един от нас.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР