Варненският танцов дует Борис Милев – Анастасия Дарчук станаха 32-ри

...
Варненският танцов дует Борис Милев – Анастасия Дарчук станаха 32-ри
Коментари Харесай

Варненци постигнаха най-добро постижение за България от 2015-та година насам в латино танците

Варненският танцов дует Борис Милев – Анастасия Дарчук станаха 32-ри в света на Световното състезание по латиноамерикански танци тази година. Това е ужасно показване за България.На 04.11. се организира Световно състезание по латиноамерикански танци в гр. Сибиу, Румъния. В ожесточената конкуренция на 69 двойки от 40 страни (на международно състезание вземат участие първенците и вицешампионите на всяка държава), двете двойки на България за трета поредна година доближиха осминафиналите.
Варненският дует, представители на Танцов Спортен Клуб “Черно Море ”, Борис Милев – Анастасия Дарчук заеха 32-ро място в света, като това е най-хубаво достижение за България от 2015-та година насам в латино танците, а в общ проект е 5-ти най-хубав резултат за България за всички времена.
Ето и най-хубавите ни достижения от международни шампионати в латиноамериканските танци при мъже и дами:1. Ивайло Тончев – Екатерина Лапаева – 12-то място – 2002г.
2. Ивайло Тончев – Екатерина Лапаева – 23-то място – 2003г.
3. Константин Тодоров – Андра Линте –
26-то място – 2012г.
4. Константин Тодоров – Андра Линте –
27-мо място – 2015г.
5. Борис Милев – Анастасия Дарчук –
32-ро място – 2023г.
Няколко думи от Борис и Анастасия:
Доволни сме, че за трета поредна година доближаваме осминафиналите на международното състезание. Изключително удовлетворени сме от представянето си, от атмосферата на шампионата и от реакцията на феновете. Усетихме по какъв начин и публиката и журито се любуваха на танцуването ни, което е най-важното! Благодарим на нашия треньор Андрей Тодоров за подготовката и вярата в нас, на фамилиите и околните ни, които бяха с нас тук и ни подкрепяха от трибуните, както и на всичките ни последователи, които ни подкрепяха от разстояние пред своите екрани! При нас постоянно всичко е на цялостни обороти, и още в понеделник започваме крайна подготовка за международното състезание за латино шоуденс идната седмица в Дрезден, Германия.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР