Варненският окръжен съд одобри споразумение, постигнато между Окръжна прокуратура- Варна

...
Варненският окръжен съд одобри споразумение, постигнато между Окръжна прокуратура- Варна
Коментари Харесай

Затвор и глоба за 22-годишен варненец, разпространявал марихуана

Варненският областен съд утвърди съглашение, реализирано сред Окръжна прокуратура- Варна и 22-годишния Александър Дронзин, с което той се призна за отговорен, че държал за разпространяване високорискови наркотични субстанции.

Страните одобриха за несъмнено открито, че на 10.03.2022 година във Варна в него били открити общо 34,98 грама марихуана на обща стойност 209,88 лв.. На същия ден той популяризирал част от опиата на 19-годишен юноша.

Подсъдимият съобщи, че е склонен с изискванията на импортираното за утвърждение от съда съглашение, подписал го е непринудено и не желае разглеждане на делото по общия ред.

Престъплението е осъществено в изпитателния период на предходно наказание.

Варненският областен съд реши, че съглашението не опонира на закона и морала и следва да бъде утвърдено.

За осъщественото закононарушение Александър Дронзин одобри да му бъде наложено наказване „ отнемане от независимост “ за период от 1 година и 9 месеца, осъществяването на което да стартира при първичен общ режим, както и 2 500 лв. санкция.

Подсъдимият следва да заплати и направените по делото разходи в размер на 628,09 лв. в интерес на Държавата по сметка на ОД МВР-Варна в 7-дневен период.

Постановеният правосъден акт е финален.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР