Варненският окръжен съд одобри споразумение, постигнато между Окръжна прокуратура- Варна,

...
Варненският окръжен съд одобри споразумение, постигнато между Окръжна прокуратура- Варна,
Коментари Харесай

Варненки на 20 и на 25 години получиха условни присъди за разпространяване на наркотици

Варненският областен съд утвърди съглашение, реализирано сред Окръжна прокуратура- Варна,  Радостина Русева и Михаела Добрева, с което двете се признаха за отговорни в държането и разпространяването на високорискови наркотични субстанции.
Пред съда те обявиха, че са съгласни с постигнатото съглашение и се отхвърлят от по-нататъшното разглеждане на делото по общия ред, оповестиха от пресслужбата на ВОС.

Страните по делото одобриха за несъмнено открито, че в изискванията на продължавано закононарушение в интервала от 24.01.2019г. до 26.06.2019г. във Варна и в съучастничество с Михаела, Радостина разпространявала марихуана и метамфетамин. За задачата двете приятелки употребили обща квартира в кв. Иван Рилски, като поръчките получавали по телефон. На 26.06.2019г. Михаела е била хваната в миг на продажба на марихуана на двама мъже. Варненският областен съд, утвърди съглашението, откакто реши, че същото не опонира на закона и морала.

25-годишната Радостина е със приблизително обучение, не работи, неомъжена с чисто правосъдно минало. За осъщественото закононарушение одобри да й бъде наложено наказване „ отнемане от независимост ” за период 1 година и 6 месеца, изтърпяването на което да се отсрочи с 3 години изпитателен период. 

20-годишната Михаела е с главно обучение, не работи, няма предходни осъждания. Подсъдимата одобри да изтърпи наказване „ отнемане от независимост ” за период 1 година, което да бъде отсрочено с 3 години изпитателен период.

Страните одобриха кумулативно плануваното наказване „ санкция " да не бъде налагано.
В 7-дневен период подсъдимите следва да платят и направените по наказателното произвеждане разходи в размер на 348,14 лева за всяка в интерес на Държавата.
Постановеният правосъден акт е финален, не предстои на инспекция от по-горна инстанция, като има последствията на влезнала в действие присъда. 
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР