Варненският окръжен съд наложи на Стоян И. наказание 20 години

...
Варненският окръжен съд наложи на Стоян И. наказание 20 години
Коментари Харесай

20 години затвор за баща, отвлякъл, блудствал и изнасилил дъщеря си

Варненският областен съд наложи на Стоян И. наказване 20 години " отнемане от независимост “, който е отвлякъл, будствал и изнасилил 18-годишната си щерка. Престъплението е осъществено преди три години в условия на рисков рецидив.

Преди 10 години Варненският областен съд му постанова наказване 10 години " отнемане от независимост “ за обезчестяване и похищение. През април 2019 година излиза от пандиза, като му е избран изпитателен период от близо година и половина.

Според обвиняването, след освобождението си 41-годишният Стоян заживял с приятелката си в Аксаково. В дома му постоянно гостувала неговата щерка. На 1 ноември 2019 година момичето още веднъж посетило татко си. След вечеря Стоян предложил на щерка си да напазаруват дружно, като на връщане от магазина пушили марихуана в колата му. В къщата, макар оказаната опозиция, направил блудствени дейности с нея. След това той откарал щерка си с кола отвън града и я изнасилил. Предупредил я да не споделя на никого за станалото. Разстроено от случилото се момичето напуснало дома на татко си и по-късно направило опит да се самоубие с 10 таблетки аспирин. Едва в незабавния център разказало за случилото се.

41-годишният Стоян е наказан на 20 години затвор при първичен непоколебим режим. Присъдата може да бъде обжалвана пред Апелативен съд – Варна.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР