Варненският клуб Вокил беше над всички и спечели отборната титла

...
Варненският клуб Вокил беше над всички и спечели отборната титла
Коментари Харесай

Варненците от Вокил спечелиха титлата по кикбокс

Варненският клуб " Вокил " беше над всички и завоюва отборната купа на първото държавно състезание по кикбокс за 2023-а година.

Шампионатът в жанр фул контакт се организира в спортна зала " Христо Ботев в град Козлодуй. Домакин на събитието бе локалният състезателен клуб " Голдън Бойс " с ръководител Георги Вачев със съдействето на Българска Конфедерация по Кикбокс и Муай Тай.

Представителите на варненският клуб " Вокил " завоюваха отборната купа с актив от 8 златни, 3 сребърни и 2 бронзови медали.

Втори се подредиха кикбоксьорите на клуба хазаин " Голдън Бойс " с 4 златни оценки, 4 сребърни и 1 бронз. Третото място на почетната стълбичка заслужиха състезателите на варненския клуб " Боил " с актив от 4 златни, 3 сребърни и 3 бронзови медали.

На формалното разкриване на държавното състезание в гр. Козлодуй, ръководителят на Българска Конфедерация по Кикбокс и Муай Тай - Галин Димов връчи почетни плакети на формалните посетители госпожа Маринела Николова - Кмет на Община Козлодуй и госпожа Мария Георгиева - специалист към Министерство на младежта и спорта.

Следващата седмица на 11.02.2023 година - събота в гр. Велико Търново ще се състои Общото заседание на федерацията по Кикбокс. Изборният конгрес ще стартира в 13.00 ч. в хотел " Панорама ". Единствен претендент за управителния пост на кикбокса е сегашния ръководител Галин Димов, за който това ще бъде втори мандат, в случай че завоюва избора.

Следващото съревнование в спортния календар на Българска Конфедерация по Кикбокс и Муай Тай е Държавното състезание в жанр лоу кик от 10 до 12 март 2023 година в гр. Шумен.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР