Варненският апелативен съд остави за постоянно в ареста 41-годишния Борислав

...
Варненският апелативен съд остави за постоянно в ареста 41-годишния Борислав
Коментари Харесай

Майката на обвинения в убийство съпруг: Кремена имаше само малка рана на устната

Варненският апелативен съд остави за непрекъснато в ареста 41-годишния Борислав Николов, упрекнат в убийството на брачната половинка си Кремена. Пред камерата на bTV проговори майката на Борислав – Силва, която му е помогнала да се изнесе от жилището във съдбовната вечер.

Тя твърди, че е отишла в квартирата на сина си и неговата брачна половинка към час след абсурда сред двамата, с цел да му помогне да си изнесе движимостите.
Във Варна задържаха мъж, пребил жена си до гибел След като оставил брачната половинка си в безпомощно положение, мъжът извикал майка си, с цел да му помогне да се изнесе
" Взехме облеклата. Тя от самото начало беше толкоз нападателна към мен. Посрещна ме в коридора на квартирата. През цялото време ми говореше, че не съм мечтана в тази къща”, описа дамата.

Силва Ангелова свидетелства, че Кремена имала единствено дребна рана на горната джука.

" Имаше кръв на горната джука под ноздрите. Но това не значи, че е в беззащитност, откакто беседва с мен. Ние тръгнахме, тя блъсна външната врата и се заключи ", сподели още майката на Борислав.

Заключението на специалистите е, че Кремена е умряла поради солиден кръвоизлив в мозъка.

" Кремена беше безусловно съответна. Заклевам ви се в най-святото – в сина си. Защото споделиха, че надали не аз съм я прескочила и съм излязла ", сподели още Силва.

Тя твърди, че със сина си се завърнала в своя апартамент към 21.20 ч. във съдбовната вечер, а след това Кремена му се обадила по телефона. Майката на Борислав споделя, че синът й е прекарал вечерта при нея.
Оставиха в ареста мъжа, упрекнат в убийството на брачната половинка си Според претекстовете на съда има заплаха да се укрие или да извърши друго закононарушение
" На 25-и сутринта върша си кафе, направих и на него. Тогава той ми сподели – цяла нощ е звъняла от непознат телефон ", споделя Силва Ангелова.

Тя добавя, че не знае различен път сина й да е посягал на своята брачна половинка. Разбрала за бракоразводното дело едвам десетина дни преди съдбовната вечер, а пред нея в никакъв случай не било имало спорове сред двамата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР