Варненски бивш каратист и ексохранителен бос е бил открит мъртъв

...
Варненски бивш каратист и ексохранителен бос е бил открит мъртъв
Коментари Харесай

Откриха с пръснат череп бивш охранителен бос

Варненски някогашен каратист и ексохранителен необут е бил открит мъртъв – с огнестрелна рана в главата. Вичо Кирилов, който беше един от скандалните играчи в охранителния отрасъл и екссобственик на „ Викинг Инс “, е бил открит в автомобила си в събота.

Колата е била паркирана против хотелски комплекс в планинската околност „ Парка “ край Търговище. Според източници на БЛИЦ, от автомобила са конфискувани два револвера – един легален и един противозаконен, само че тази информация към този момент няма публично удостоверение.

Първоначалните данни сочат, че няма данни за закононарушение.

Свързаната с 52-годишния Кирилов „ Викинг Инс “ преди години беше поела защитата на варненския „ Гранд Мол “. Дейността на сдружението, чийто шеф беше брачната половинка на Вичо Кирилов, бе придружена с разнообразни неуредици – недоволства от някогашни чиновници, сигнали за наплащане на осигуровки, формирани производства в Национална агенция за приходите и впрочем.

От Апелативна прокуратура – Варна потвърдиха за случая:

" Мъжът е открит на 19 ноември 2022 година в местността „ Парка “ край Търговище. Открит е с огнестрелна рана в региона на главата.

Незабавно по случая е формирано досъдебно произвеждане за определяне на аргументите и събитията, довели до трагичния случай. Назначени са голям брой експертизи, осъществени са огледи, работи се по всички вероятни версии.

Работата продължава под управлението и надзора на Районна прокуратура – Търговище. “
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР