Варненката Виктория зарадва жителите на София с коледен концерт на

...
Варненката Виктория зарадва жителите на София с коледен концерт на
Коментари Харесай

Виктория от Варна донесе коледно настроение с концерт на колела

 Варненката Виктория зарадва жителите на София с коледен концерт на колела из улиците на града. В продължение на два часа тя обиколи центъра на столицата със своя празничен музикален бус, с цел да донесе въодушевление на всички, които чакат с неспокойствие най-светлите празници. Българският представител на Евровизия извърши най-големите си шлагери от 2020 година - " Tears Getting Sober “, “Alright " и " Ugly Cry ", както и кавъри на известни коледни песни.

Виктория показа с неспокойствие след концерта в неделя: " Много искахме с тази концепция да зарадваме хората по улиците на София. В тези сложни времена всички имаме потребност да се случи нещо положително. Сигурна съм, че с нашия коледен бус успяхме да усмихнем, както инцидентните минувачи, които ненадейно попаднаха на него, по този начин и всички почитатели и другари, които чакаха концерта. Въпреки дистанцията, доста минувачи се включиха в заниманието с танци и снимаха коледния бус, а след концерта даже получих невероятна изненада - букети от почитатели, който бяха доставени до дома ми на идващия ден. Много ми се желае още веднъж да създадем подобен концерт. “

Виктория беше първият актьор в България, който изнесе онлайн концерт от вкъщи си в София още на 28 март. Коледният ѝ концерт на колела обаче я приближи още по-близо до почитателите на хубавата музика, а събитието се осъществя с поддръжката на генералния спонсор на Евровизия България 2021 iCard, както и благодарение на Purina Pro Plan и Юнимастърс.

Певицата продължава с подготовката си за състезанието Евровизия 2021, където ще показа България пред близо 200 милиона фенове. На 20 ноември беше премиерата на една от евентуалните песни, които Виктория може да извърши на сцената в Ротердам – " Ugly Cry “.

Евровизия 2021 ще се организира в Ротердам на 18, 20 и 22 май.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР