Варненец твърди, че целенасочено се унищожават млади дръвчета в морската

...
Варненец твърди, че целенасочено се унищожават млади дръвчета в морската
Коментари Харесай

Целенасочено унищожават млади дръвчета във Варна СНИМКИ

Варненец твърди, че целеустремено се унищожават млади дръвчета в морската столица.

В обществената мрежа Facebook Димитър Ковачев показа фотография, на която се вижда прекършено дърво.

По думите му дръвчето, което е снимал, е било прекършено съзнателно.

" Преди 2 дни това дръвче (в Морската градина) е било преднамерено прекършено. Сега е " закрепено " с найлонова торбичка, само че надали това ще му помогне. Свидетел съм на непрестанно целеустремено заличаване на млади дръвчета в града ", написа мъжът.

Димитър се обърна към съгражданите си със следния въпрос: " Някой има ли концепция по какъв начин да открием и накажем вандалите? ".

" Следващата фотография демонстрира сходни вандалски дейности, които са направени преди време с други две дръвчета, този път до хотел " Черно море ", от страната на " Стария чинар ". Ако се огледате, ще видите доста сходни образци (лично аз съм засякъл такива и над паркинга на Общината и т.н.) ", написа още мъжът.



Милен Манев написа в мненията под поста, че причинителите могат да бъдат открити посредством камери за видеонаблюдение.

" Скрита камера. От тези ловните. Също и по какъв начин биха могли да реагират очевидци ", написа Манев.

" Обикновено аргументът против камерите е, че не може на всяко дърво (или ъгъл) да се сложи камера. Обаче, в случай че се слагат даже и единствено няколко камери, засичането на един причинител би имало огромен отзив. Особено в случай че се наложи доста съществено наказване, като за наставление. Аз въпреки всичко не мога да си обясня по какъв начин по този начин тъкмо против " Стария чинар " да няма снимане, откакто и ресторантът, а и магазините против него сигурно имат охранителни камери. Което просто приказва за безспорното неуважение (да не кажа презрение), с което общинската администрация се отнася към общата ни благосъстоятелност. Но заплатите си ги получават! ", коментира Димитър Ковачев.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР