Varna24.bg Подигравките срещу българския бизнес от страна на служебното правителство продължават

...
Varna24.bg
Подигравките срещу българския бизнес от страна на служебното правителство продължават
Коментари Харесай

Заведенията: Фалшиви мерки! Фалшиви локдауни! Фалшиви обезщетения! Фалшиви сертификати! Фалшиви хора!

 Varna24.bg Подигравките против българския бизнес от страна на служебното държавно управление не престават с цялостна мощ. До скоро най-малко се опитваха да ни замазват очите с някакви фалшификати на ограничения и поддръжка, само че през уикенда ни беше казано в прав текст, че сега не съществуваме за страната, това се споделя в позиция на Българската асоциация на заведенията (БАЗ) и Сдружението на заведенията в България (СЗБ).

Ето и цялата им позиция: 

Трима министри се изредиха в медиите през последните дни и ясно обявиха – обезщетения за ударените от " зеления документ “ браншове няма да има! Казаха го вицепремиерът и министър на труда и обществената политика, вицепремиерът по ръководство на европейските средства и министърът на стопанската система! 

Бизнесът, видите ли, не бил затворен и по тази причина нямало потребност от икономическа поддръжка. Абсолютна насмешка! При регистрирани над 80% спад в оборотите и празни обекти, служебното държавно управление ни сподели – оправяйте се! 

Удивени сме от несъстоятелността на тези хора, които имат наглостта непосредствено и в очите да се подиграват на хилядите български работодатели и стотиците хиляди чиновници, оставени на произвола на ориста от личната си страна. 

Напомняме, че ние направихме своите оферти по какъв начин да се работи с прелюдия " зелен документ “, тъй че да има най-малко някакъв здравен и стопански резултат: 

Да има безвъзмездни бързи проби, както беше в цяла Европа. 

Да се признаят тестванията за антитела. 

Правителството да даде образец като вкара " зелен документ “ в държавната и общинска администрация, в които е едно от най-големите скупчвания на хора.

Вместо това, към този момент намерено се приказва за локдаун и се споделя, че поддръжка за бизнеса няма да има! А се приказва за локдаун, тъй като въведените ограничения са половинчати, дискриминационни и явно не дават резултат. И още веднъж ще ударите най-вече тези, които за следващ път реорганизираха бизнеса си, с цел да съблюдават разпоредбите, на моменти безумните правила, наложени от вас…

Фалшиви ограничения! Фалшиви локдауни! Фалшиви компенсации! Фалшиви документи! Фалшиви хора!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР