Varna24.bg Петър Маринашки, който преди година катастрофира с БМВ-то си край

...
Varna24.bg
Петър Маринашки, който преди година катастрофира с БМВ-то си край
Коментари Харесай

Даниела Паскалева: Петър и Божидар излязоха от заведението. Видях ги как си свиваха масур

 Varna24.bg Петър Маринашки, който преди година катастрофира с БМВ-то си край Кадиево и аргументи гибелта на двама души, е сядал зад кормилото след приложимост на алкохол и марихуана. Това оповестиха през днешния ден в правосъдната зала двама очевидци по делото против Маринашки - Иван Домусчиев и Даниела Паскалева, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Трагедията става на 11 ноември 2020 година, когато Петър Маринашки губи ръководство на автомобила и се забива в крайпътно дърво. Установено е, че той е карал след приложимост на марихуана и е карал с прекомерно висока скорост - 98 км/час. При случая починаха пътуващите в колата Тодор Бараков (16 г.) и Виктор Василев (17 г.).

" Веднъж съм се возил в колата на Петър. Беше от нелепост, тъй като пихме на бар и той ни прибираше. Изпихме няколко табли с шотове. Караше извънредно бързо, доста над ограничаването за скоростта. Освен това съм го виждал да пуши някаква субстанция. Свидетел съм на това по какъв начин тя му въздейства след това и по тази причина мисля, че беше трева. След пушене ставаше по-неадекватен, имаше забавени реакции ", съобщи пред съда Иван Домусчиев.

" Знам, че Петър е фен на дрифтовете. Виждал съм клипове от телефона на Тошко по какъв начин дрифти в кола и върти гуми. Чувал съм, че постоянно го прави в Стамболийски ", добави още очевидецът.

Подобна история описа и Даниела Паскалева:

" Всички знаехме, че Петър използва марихуана. Аз съм се возила в колата му даже когато е пил и е употребявал трева. Беше през лятото на 2020 година в един бар в Пловдив. Аз пих вино, а Петър Маринашки, Божидар и Тодор пиха шотове, а и си бяха взели бутилка водка. В един миг Петър и Божидар излязоха от заведението и отидоха на терасата да пушат.

Видях ги по какъв начин си свиваха масур и пушеха. Имах видимост, тъй като двете пространства бяха разграничени единствено от едно стъкло. Не бях доста съгласна да се качвам в колата му на връщане, само че нямаше с какво да се приберем. Знам и за бързото му каране, както и това, че е взел участие в гонки с колата ", съобщи в правосъдната зала Даниела Паскалева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР