Varna24.bg Знаем добре, че докато за едни чашата е наполовина

...
Varna24.bg Знаем добре, че докато за едни чашата е наполовина
Коментари Харесай

Справи ли се по-добре тази година със снега Общината? Нека да се чуе и вашият глас!

Varna24.bg Знаем добре, че до момента в който за едни чашата е на половина цялостна, за други тя постоянно е на половина празна. Една част   от варненци считат, че тази година Община Варна се оправи по-добре с провокациите на зимата, които се задействаха на прага на Баба Марта. Според тях по улиците на града "са циркулирали " доста повече снегорини, които в точния момент са обработили основните пътни артерии с пясък и сол. Преливащите контейнери не бяха нормална панорама, в дребните улички бяха пуснати в точния момент багери и други дребни машини за разчистване, служащи на чистотата интензивно ринаха сняг по спирките, подлезите и тротоарите. 
Критиците пък не останаха по никакъв начин удовлетворени от направеното или по-скоро от ненаправеното по дребните и огромни улици на морската столица. Според тях снегът отново е изненадал общинската администрация, тя за следващ път е била неподготвена за случилото се в последните дни. 

Дали болшинството от варненци обаче като цяло са удовлетворени от свършената работа и какви рекомендации имате към работата на локалната администрация, можете да споделите в мнения към публикацията!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР