Varna24.bg Започна монтирането на празничната коледно-новогодишна украса на площад Независимост,

...
Varna24.bg Започна монтирането на празничната коледно-новогодишна украса на площад Независимост,
Коментари Харесай

Редят коледната украса и базара на площад Независимост

 Varna24.bg Започна монтирането на празничната коледно-новогодишна декорация на площад " Независимост ", видя кореспондент на Varna24.bg .  

Тя ще бъде ситуирана по традиция върху покрития фонтан и пред постройката на Окръжния съд в центъра на Варна. Около нея за поредна година се построява и коледния базар. 

Дъждовното време през днешния ден затрудни монтажните работи, само че сигурно до 6 декември, Никулден, площадът ще блесне в нова одеждa и коледният дух ще завладее центъра на Варна. Тогава по традиция ще бъде запалена и огромната празнична елха.

Вече се приготвя и построяването на ледената пързалка до постройката на Община Варна. 

Припомняме, че по информация на дирекция " Инженерна инфраструктура и благоустрояване " празничната коледна и новогодишна декорация във Варна тази година е допълнена с нови детайли.

На пл. " Независимост " ще бъдат сложени нова фигура на Дядо Коледа, както и влакче с дарове. Допълнителни светещи детайли ще бъда инсталирани по фасадата на постройката на Варненския областен съд, както и в петте региона на града.

Общо над 600 тематични детайла – свещи, елхички, снежинки, звездички, камбанки и 43 000 метра светещи гирлянди ще грейнат в морската столица в навечерието на коледните празници. Те ще бъдат ситуирани по булевардите " Мария Луиза “, " Хр. Ботев “,  " Осми Приморски полк “, " Цар Освободител “, улиците " Пирин “ и част от " Ген. Колев “ - от " Чаталджа “ до " Царевец ", на автогарата и жп гарата, по Аспаруховия мост.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР