Varna24.bg Варна отново е цветна градина, силно се надявам час

...
Varna24.bg Варна отново е цветна градина, силно се надявам час
Коментари Харесай

Читател: Варна отново е цветна градина, дано скоро всички да й се радваме!

 Varna24.bg " Варна още веднъж е цветна градина, мощно се надявам час по-скоро всички още веднъж да можем да й се радваме! За да се случи час по-скоро това, обаче, би трябвало в този сложен за всички ни миг, да сме обединени и дисциплинирани, виновни и мъдри! ", разяснява четец на Varna24.bg .

Варненецът изпрати фрагменти от прелестните цветни фигури в Морската градина и към Община Варна, запечатани при бърза разходка на домашния му любим. 

" Всички тези прелестни цветя, които цъфтят сега, са засадени през есента на предходната година. В момента би трябвало да разцъфнат над 50 000 лалета в Морската градина и към 70 000 теменужки в парка. Работата не свършва и ние се приготвяме за пролетно-лятното зацветяване, което ще започва през май месец. Есенните цветя устоят при зимните условия и като ги насеем през есента, презимуват, и по това време стартират да носят приятност за очите и страстите ни.

Летните цветя ще са бегонии, мушката и доста други, на които мощно се надявам към този момент всички заедно да можем да се радваме. Нашите хора не престават да работят. В оранжерийни условия зацветяваме 9-етажните цветарници, които през лятото слагаме на публични места. От понеделник започваме и да косим. Не стопира активността, която правим и при естествена конюнктура ", разяснява за  Varna24.bg   Стоян Аргиров, шеф на Общинското дружество " Управление на планове и озеленяване ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР