Варна. Театър Инфаркт, със съдействието на студентските съвети към Медицинския

...
Варна. Театър Инфаркт, със съдействието на студентските съвети към Медицинския
Коментари Харесай

Театралната трупа на Медицински университет - Варна ще изнесе благотворителен спектакъл

Варна. Театър „ Инфаркт ", със съдействието на студентските препоръки към Медицинския и Икономическия университет във Варна, ще показва за повторно на варненска сцена отличената с голям брой награди своя режисура „ Репетиции на Мечо Пух ", с създател и режисьор Александър Александров. Това оповестиха от пресцентъра на Медицински университет – Варна .
Постановката ще се организира от 19.00 часа в Зала „ Аула " на Икономически университет – Варна. Пиесата този път ще играе пред феновете с благотворителна цел. Каузата, която студентите са избрали, е обвързвана с техен колега- студентът по медицина от Медицински университет (МУ) – Пловдив Петър Радев, който от няколко месеца се бори със болестта остра миелобластна левкемия. Благодарение на всички акции, извършени дотук, към този момент е обезпечен съчетаем донор за костно-мозъчна трансплантация на Петър в Германия. Самата интервенция, обаче, е на стойност 1 000 000 лв..
Студентите на МУ – Варна молят към всички да заповядат на спектакъла, с цел да можем дружно да подкрепим идеята и да си напомним, че зад всеки благополучен край стоят положителни сърца. Входът е свободен, а в залата ще бъдат сложени кутии за дарения.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР