Варна. Стена на тераса във варненския район Владислав Варненчик“ се

...
Варна. Стена на тераса във варненския район Владислав Варненчик“ се
Коментари Харесай

Стена на тераса във варненския район „Владислав Варненчик“ се е срутила, разследват причините за инцидента

Варна. Стена на тераса във варненския регион „ Владислав Варненчик “ се е срутила, проверяват аргументите за случая, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Варна . Кметът на региона Николай Костадинов съобщи, че сигналът до него е постъпил през вчерашния ден рано сутринта.

„ Когато отидох на място видях паднали части от санираната тераса. Първата ми асоциация беше с кошмарът от блок 302. Говорих с хората, само че останах доста сюрпризиран, че никой не се беше обадил на полиция или пожарна. Някои от съседите чули мощен звук като гърмеж. Във входа мирише ще мощно на газ, което навежда на мисълта, че е гръмнала газова бутилка. Възрастната жена, обитаваща жилището, е отведена в болница от сина й, съгласно информация на съседи във очевидно контактно положение, само че ще остане под наблюдаване най-малко 5 дни. На мястото бе осъществен оглед, няма данни за други потърпевши ", сподели още Николай Костадинов.

От полицията в морския град уточни, че няма данни за гърмеж и следващ пожар. Предстои проверяващи да изяснят какви са аргументите и събитията, довели до случая.

Десислава ВАСИЛЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР