Варна. Остава активна програмата ЕНЕРГО-ПРО за обществото“, която компанията инициира

...
Варна. Остава активна програмата ЕНЕРГО-ПРО за обществото“, която компанията инициира
Коментари Харесай

ЕНЕРГО-ПРО ще подпомага местните общности и през 2022 година

Варна. Остава дейна програмата „ ЕНЕРГО-ПРО за обществото “, която компанията инициира през 2021 година в помощ на районните общности, оповестиха от компанията. Целта на програмата е смяна на публичната среда, а критериите, по които ЕНЕРГО-ПРО избира да подкрепи кандидатурите, са оповестени на адрес https://energo-pro.bg/bg/energo-pro-za-obshtestvoto. Изискването е да са насочени в няколко области и да образуват полезности и настройки за устойчива смяна в интерес на локалната и национална общественост.

Заявления се подават на имейл адрес [email protected]. Размерът на сумата за подкрепяне е до 5000 лв., като е належащо да бъде приложена количествено-стойностна сметка. Бенефициенти могат да бъдат детски градини, учебни заведения, университети и общини на територията на цялата страна. ЕНЕРГО-ПРО не утвърждава планове за покриване на настоящи отговорности.

До момента финансова поддръжка е обезпечена по планове за създаване на интерактивни площадки в детски градини за насърчаване на специфични умения, подкрепяне работата с деца с онкологични болести, съоръжение на кабинети, отделяне на кътове за образование в дворове на учебни заведения и други.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР