Варна. Началото на Националното движение за мир, инициирано от АБВ-Младежи,

...
Варна. Началото на Националното движение за мир, инициирано от АБВ-Младежи,
Коментари Харесай

ПП АБВ: Началото на Национално движение за мир беше поставено от Варна

Варна. Началото на Националното придвижване за мир, инициирано от АБВ-Младежи, беше сложено от Варна. Това оповестиха от пресцентъра на партията. Негов ръководител е водачът на младежката конструкция на партията Пламена Заячка. Тя акцентира, че тематиката за мира е универсална и надпартийна, а упоритостта е придвижването да прерасне в европейско и международно.
Една от аргументите Националното придвижване за мир да започва точно от Варна е въпросът за сигурността в Черноморския район. Инициативата е отворена за включване на жители, родолюбиви организации, партии, хора от университетските среди, лекари.
„ Мирът е универсална полезност и ние няма да го монополизираме. Всеки, който желае да се включи, може да ни потърси на нашия уебсайт, да ни последва в обществените мрежи. Това, което нас ни тормози като младежи е, че на никое място не се приказва за мир. Все повече сме очевидци на възходящи спорове “, сподели Заячка.
В подтекста на запазване на мира, Пламена Заячка напомни, че Политическа партия АБВ формулира три претенции - България да остане територия без нуклеарно оръжие, неразполагане на спомагателни военни контингенти у нас, а статутът на базите да не се трансформира от ненападателни към нападателни, както и да не се позволява разрушение на европейската архитектура на сигурност.
След седмица Националното придвижване за мир ще бъде показано като огромна самодейност на интернационалния конгрес на БРИКС, който се провежда за втори следващ път в Делхи. Вярваме, че това е главно обръщение, с което ще завърши форумът, който се споделя „ Визия за бъдещето “. Няма по какъв начин да има бъдеще, в случай че няма мир “, добави Пламена Заячка, която е координатор на България на интернационалния конгрес. България за първи път взе участие в това огромно събитие, а Политическа партия АБВ е единствената показана партия.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР