Варна. На 26 февруари елитното училище по изкуствата ще запознае

...
Варна. На 26 февруари елитното училище по изкуствата ще запознае
Коментари Харесай

Ден на отворените врати в НУИ “Добри Христов” - Варна

Варна. На 26 февруари елитното учебно заведение по изкуствата ще запознае претендентите за първи клас за идната образователна година с тайните на инструментите, а родителите ще научат всичко за приема. Необходимо е авансово записване.

Традиционно посрещан със мощен интерес от надарените деца и техните амбициозни родители, Денят на отворени порти на едно от най-авторитетните в България национални учебни заведения по изкуствата - НУИ “Добри Христов ” - Варна, ще се организира на 26 февруари, събота.

Точно в 10:00 ч. учебното заведение ще одобри като свои предстоящи посетители всички деца, които желаят да аплайват за първи клас за образователната 2022-2023 година, и техните родители.

Преподавателите ще предложат интерактивни демонстрации на специалностите, които се учат от първи клас. Желаещите да аплайват и техните родители ще могат да се срещнат и с детайлите на приемните изпити за другите специалности. Ще бъде показан и графикът на дейностите в акцията за банкет, която ще се организира през месец април.

Достъпът в учебната постройка е регламентиран съгласно наредбите на Министерството на здравеопазването. Във връзка с усложнената епидемиологична конюнктура лицата над 18 години би трябвало да имат зелен документ. Ще бъде допускан единствено по един компаньон за всяко дете.

Отделните специалности в НУИ “Добри Христов ” имат свои специфики при представянето. За музикалните специалности, да вземем за пример, претендентите и техните придружители ще могат да посетят зали за проява на изпита по солфеж. Многобройните кабинети по разнообразни принадлежности също ще оферират демонстрации. Там родителите ще могат да се срещнат с преподавателите. А децата ще имат най-харесваната от тях опция - да опитат да посвирят на желан музикален инструмент.

За компетентност “Класически танц ” демонстрацията ще стартира в 11:00 ч. Важна детайлност за фамилиите е, че би трябвало да приготвят за децата си цвички и комфортно спортно облекло за демонстрациите в балетните зали.

Осигурени са просторни кабинети и зали, които разрешават безвредна отдалеченост сред посетителите. Носенето на маски е безусловно наложително при влизане в постройката, както и спазването на отдалеченост от най-малко 1,5 м. Ръководството на учебното заведение си резервира правото да не позволява в постройката жители с забележими грипоподобни признаци.

Учителите и управлението на учебното заведение чакат с неспокойствие да се срещнат с най-младите гении на Варна.

Необходимо е авансово записване, с цел да се избегне скупчването на хора.
Запишете се на телефон 0876 077 569 до 24.02.2022 година, с цел да бъдете включени в графика на демонстрациите на изпита по солфеж.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР