Варна е избрана за Европейски град на спорта 2019, предаде

...
Варна е избрана за Европейски град на спорта 2019, предаде
Коментари Харесай

Браво! Избраха Варна за Европейски град на спорта 2019

Варна е определена за Европейски град на спорта 2019, съобщи кореспондент на Varna24.bg .

Добрата вест показа през днешния ден кметът на Варна Иван Портних по време на награждаване на европейската шампионка по бокс Станимира Петрова. Асеновградчанката е най-хубавата българска боксьорка, най-хубавата в Европа и номер 1 в света.

Тя бе в компанията на своя персонален треньор Петър Лесов и президента на клуба Ивайло Маринов. Станимира става европейски първенец и получава наградата за най-хубава боксьорка на Европейското първенство. Шампионка от 2014 година, в б
За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
иографията и липсва единствено олимпийска купа. 

" Искам да благопожелавам европейската купа на Станимира, да й пожелая да покори още доста спортни върхове. Да благодаря на Семеен кодекс " Ивайло Маринов " и на всички, които са работили за нейния триумф. И защото сме на спортна тематика, желая да споделя с вас две хубави вести. Едната е, че получихме удостоверение, че Варна е определена за Европейски град на спорта. Званието ще ни бъде връчено публично на 4 декември в Брюксел. А другата добра вест е, че през 2019-та още веднъж сме столица на Ветрилата регатата Тол Шипс ", сподели кметът.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР