Варна. Членове на колектив Свободно Слово, както и на гражданските

...
Варна. Членове на колектив Свободно Слово, както и на гражданските
Коментари Харесай

Колективът на Свободно Слово и още граждански обединения във Варна подкрепят идеологията на партия КОД

Варна. Членове на колектив " Свободно Слово ", както и на гражданските обединявания – " Гражданско придвижване за отбрана на Българските обичайни и фамилни полезности ", " Обединен колектив на българските православни ИТ експерти в град Варна " и " Родителски колектив за обичайните полезности ", поддържат концепциите на партия КОД, оповестиха от пресцентъра на . Гражданските придвижвания, които не членуват в нито една политическа групировка, поддържат идеологията на партия КОД, с оглед, че тяхната предизборна акция в огромна степен застъпва техните политически разбирания.

По този мотив от гражданските обединявания излязоха и с позиция, в която афишират своята поддръжка за партия КОД.

„ Войната се познава по нейните жертви. Войните в човешката история са били разнообразни по тип, само че не и по смисъл. Вярвам, че сега водим война за българската традиция, кулура, гражданско мнение, свободно слово и родителското право на всички българи без оглед техния етнос или вяра.

Традиционните родители и български жители са редовно дискриминирани и вместо нашето предпочитание за консервативна последователност, отбрана на българския народен интерес и полезности, ние получаваме студено сервирана цензура и неолиберална, извънредно лява джендър идеология, несъответстващата на българските национална традиция.

Искрено имаме вяра, че битката ни против Истанбулската Конвенция (ИК), която беше оповестена за противоконституционна и битката ни против Стратегията за детето - 2019 - 2030, която беше замразена, са плод на активността на българските жители за положителното на нашите деца “, се споделя още в писмото на гражданските колективи.

Писмото е подписано от ръководителят на придвижванията: Ивайло Валентинов Цолов, главения секретар Борислав Каменов и зам.-председателите Камен Каменов Кателиев и Ахмед Халил Халилов.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР