Върховният съд обмисля дали г-н Тръмп има президентски имунитет“ срещу

...
Върховният съд обмисля дали г-н Тръмп има президентски имунитет“ срещу
Коментари Харесай

Съдебните битки на Тръмп стигат до прага на Върховния съд на САЩ

Върховният съд обмисля дали господин Тръмп има „ президентски имунитет “ против обвинявания, свързани с опитите му да подкопае резултата от президентските избори през 2020 година, в това число неуспеха му да спре навалица негови поддръжници да нахлуят в залите на Конгреса, с цел да спрат узаконяването на резултатите.

Неговата акция също по този начин даде обещание да стигне до Върховния съд след решение на Колорадо, което му не разрешава да се появява в бюлетините за 2024 година 14-та корекция на конституцията на Съединени американски щати, която не разрешава на претенденти, които са „ взели участие в въстание или протест “, да заемат обществени длъжности.

Тези въпроси акцентират голямата роля, която правосъдните зали са изиграли в бруталната акция на господин Тръмп за Белия дом през 2024 година, акция, която обрисува 91 наказателни обвинявания, правосъдни каузи за машинация и полово принуждение и клюка против него като доказателство за скрит план, с цел да го държи надалеч от президентството. Г-н Тръмп даде обещание възмездие на политическите си врагове, в случай че завоюва още един...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР