Върховният съд на САЩ в момента обмисля дали бившият президент

...
Върховният съд на САЩ в момента обмисля дали бившият президент
Коментари Харесай

Теорията на професор Мейнут става централна за делото Тръмп, което може да повлияе на президентските избори в САЩ

Върховният съд на Съединени американски щати сега обмисля дали някогашният президент Доналд Тръмп би трябвало да бъде изключен от първичното гласоподаване в Колорадо и правната доктрина на професор Мейнут стана централно за неговата отбрана.

Бившият президент Тръмп е любимец за номинацията на Републиканската партия да се изправи против настоящия президент Демократическа партия Джо Байдън на изборите в Съединени американски щати на 5 ноември.

Върховният съд на Колорадо на 19 декември решението го дисквалифицира от първичното гласоподаване за президент на републиканците на щата въз основа на формулировките в 14-та корекция на конституцията на Съединени американски щати за присъединяване в протест, включващ нападението на 6 януари 2021 година от неговите поддръжници против Капитолия на Съединени американски щати.

Въпреки това, делото в този момент се преглежда от Върховния съд на Съединените щати.

Една от главните правни отбрани на господин Тръмп се основава на доктрина на доцента от университета Мейнут Сет Барет Тилман. Професор Тилман пропагандира теорията повече от 15 години.

Теорията на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР