Върховният съд на Мичиган отхвърли опит в сряда да отстрани

...
Върховният съд на Мичиган отхвърли опит в сряда да отстрани
Коментари Харесай

Върховният съд на Мичиган отхвърли предложението за отстраняване на Тръмп от гласуването през 2024 г.

Върховният съд на Мичиган отхвърли опит в сряда да в профил Доналд Тръмп от гласуването на щата през 2024 година, увеличавайки възможностите Върховният съд на Съединени американски щати скоро да прегледа обжалване на Решение на Колорадо, което дисквалифицира някогашния президент от първичните избори в този щат.

В къса заповед Върховният съд на Мичиган съобщи, че „ не е уверен, че показаните въпроси би трябвало да бъдат преразгледани от този съд “ след по-ранна тъжба, която искаше да направи Тръмп неприемлив според клаузата за въстание на 14-та корекция.

Ищците настояват, че напъните на Тръмп да анулира успеха на президента Байдън, която приключи с протеста на 6 януари 2021 година в Капитолия, съставляват доказателство, че той е противоконституционно „ взел участие в въстание или протест “ и може повече да не заема поста.

77-годишният Тръмп написа в обява на Truth Social, че съдиите от Мичиган „ твърдо и с право отхвърлиха опита на Отчаяния демократ да в профил водещия претендент на президентските избори през 2024...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР