Върховният лидер на Иран Али Хаменей постави под въпрос предложението

...
Върховният лидер на Иран Али Хаменей постави под въпрос предложението
Коментари Харесай

Иран подозира, че САЩ са създали COVID-19

Върховният водач на Иран Али Хаменей сложи под въпрос предлагането на Вашингтон да даде лекарство на Иран на фона на експлоадирането на COVID-19, базирайки се на съмнения, че " Съединени американски щати сътвориха вируса ", съобщи " Спутник ".

В телевизионна тирада Хаменей дефинира предлагането на Съединени американски щати като " необичайно ", като означи, че Иран има способността самичък да се бори против " всевъзможен тип рецесия ".

" Няколко пъти американците са предложили да оказват помощ на Иран да овладее вируса. Освен обстоятелството, че има съмнения за това, че този вирус е основан от Америка, предлагането им е необичайно, защото те се сблъскват с дефицит в битката си с вируса ", съобщи Хаменей.

Според президента Вашингтон е предложил да помогне на Техеран в битката с епидемията от ковид. В същото време Съединени американски щати обявиха тази седмица, че няма да има облекчение на глобите за Иран, макар апелите за облекчение на натиска на фона на пандемията на ковид.

Припомняме, че през вчерашния ден Русия прикани Съединени американски щати да анулира глобите против Иран поради разпространяването на ковид.

Преди това Хаменей съобщи, че глобите на САщ са създали Иран самодостатъчен. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР