Върджил Мисиджан е бил изваден от групата на Лудогорец за

...
Върджил Мисиджан е бил изваден от групата на Лудогорец за
Коментари Харесай

Шефовете решиха Мисиджан да не пътува за Истанбул, каза Димитър Димитров

Върджил Мисиджан е бил изваден от групата на " Лудогорец " за дуела с " Истанбул Башакшехир " в Лига Европа от шефовете на тима. Това разкри треньорът на разградчани Димитър Димитров.

Както " Дневник " заяви Мисиджан не пътува за Истанбул, тъй като за момента отхвърля да подпише нов контракт с първенците. Холандецът има договор до юни 2018 година, а през лятото " Лудогорец " отхвърли оферта от " Динамо " (Москва).

В Истанбул Херо разяснява сбито, че има спортно-технически аргументи, поради които играчът не е с отбора. След дуела обаче съобщи, че Мисиджан е липсвал на разградчани при равенството 0:0.

" Харесвам доста Мисиджан, само че решението той да не пътува за Истанбул е на шефовете ", разяснява Димитров пред KotaSport.com.

Ден след дуела на стадион " Фатих Терим " изпълнителният шеф Ангел Петричев изясни, че проблеми с футболиста няма и трансферира топката към треньора, цитирайки спортно-техническите аргументи.

Междувременно Димитров изясни, че " Лудогорец " към този момент работи по зимната си селекция: " Имаме набелязани футболисти, които следим от дълго време. С някои от тях се разминахме в края на август, само че имам уверението на притежателите, че през зимата " Лудогорец " ще бъде заздравен на няколко значими за нас позиции ".

Шампионите одобряват " Ботев " (Пловдив) в понеделник от 20 ч. в мач от деветия кръг на Първа лига.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР