Въпросната Агенция Митници се оглавява от Петя Банкова от месец

...
Въпросната Агенция Митници се оглавява от Петя Банкова от месец
Коментари Харесай

Камбарев за случая с Агенция Митници: Това е или предизборна акция, или сме прекъснали канали на някой за предизборно финансиране

Въпросната Агенция " Митници " се оглавява от Петя Банкова от месец и половина. За това време се регистрира рекорден растеж на хванати опиати по контрабандни канали. След сигнал от австрийските служби за корупция в митниците се прави инспекция. Банкова уволнява 20 граничари, сменя ръководители на основни дирекции. Вчера Банкова трябваше да се срещне с посланичката на Австрия и да разясняват по какъв начин австрийски митничари да дойдат тук, с цел да охраняват. Изведнъж службите, тъкмо преди срещата, разпоредиха инспекция. Адвокатът на Банкова тази заран сподели, че тя още не е арестувана, там проблем към момента няма. Това съобщи Михал Камбарев - народен представител, ПГ “Продължаваме Промяната - Демократична България " в Българска национална телевизия.

Според него всичко това е предизборна акция.

" Според мен, това е или предизборна акция, или сме прекъснали канали на някой за предизборно финансиране ", изясни той.

Михал Камбарев изясни, че вярата му за комисията за " Турски поток " да си свърши работата.

" Комисията към този момент е основана, уповавам се, че в границите на идващия месец, тази комисия би трябвало да събере данни, да ги заключи и внесе в нашата прокуратурата и европейската ", сподели той.

По думите му Политическа партия поддържат и комисиите за Агенция " Митници " и тази за " Лукойл ".

" И двете би трябвало да съществуват. Нека се види какво се случва там, каква информация има. Единствената ни забележка е, че комисията за Агенция " Митници " би трябвало да проверява Агенция " Митници ", а не да се вършат несъществуващи връзки ", добави Камбарев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР