Въпросът за мутанти , предизвикани от аварията в Чернобил, не

...
Въпросът за мутанти , предизвикани от аварията в Чернобил, не
Коментари Харесай

Съществуват ли мутанти в Чернобил?

Въпросът за мутанти, провокирани от повредата в Чернобил, не губи своята новост и през днешния ден. Все още затворени за визити остават доста зони от атомната централа, стеснен е достъпът и за множеството близки селца.За страдание достоверна информация в интернет и медиите се появява все по-рядко за сметка на легенди и лъжесензации.Най-разпространеният мит е съществуването на мутанти – животни, които съставляват опасност, твърди се, че даже към този момент са нападали смели откриватели на региона. В интернет се разгласяват и видеа, които постоянно се оказват подправени.Особено е прочут случай, в който в Мрежата попадат обработени фрагменти от сходни, злокобни набези.Друго подвеждане е, че всичко живо към Чернобил към този момент е станало обект на разновидност, само че просто не се е появило към момента при някои растения.

 1543320717 2 - Съществуват ли мутанти в Чернобил?
Има изявления, в които се твърди, че откривателите се били натъкнали сякаш на необикновени находки – растения и гъби, незнайни на биолозите, напълно нови типове птици и даже същества, наподобяващи на динозаврите!Една от научните догадки, която има някакво удостоверение, твърди, че тези разновидности, които фактически са станали в генома, могат да се демонстрират още в течение на 40 генерации – както при животните, по този начин и при хората.


 1543320729 4 - Съществуват ли мутанти в Чернобил?
Подобни опити и проучвания са били извършени при дрозофилите. Но във връзка с индивида това си остава единствено доктрина.Фактите за съществата, които живеят към Чернобил въпреки всичко са не по-малко страшни от многочислените легенди и догадки. Мутирали животни фактически са почнали да се появяват в региона и освен това към този момент са многочислени.И въпреки всичко, множеството от тях умират още при раждането си или часове по-късно. Затова и да се види сходно създание може само в специфична камера или лаборатория, където изследват последствията от Чернобил.Вижте още: МОТМАН съдебна експертиза ПОЯВИЛ НАД ЧЕРНОБИЛ ДНИ ПРЕДИ ИНЦИДЕНТА В АТОМНАТА ЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛАВ същото време при проучванията на локалните риби учените са открили освен разновидности, само че даже и радиация при някои типове.Съществуват мутанти и в растителния свят. Например там без никакъв проблем може да откриете ягоди, които са с размера на човешка длан или глухарче по-голямо в пъти от нормите.И въпреки всичко към Чернобил няма никакви незнайни на науката типове – никакви дървета с очи или ходещи гъби не съществуват!

 1543320722 3 - Съществуват ли мутанти в Чернобил?
Учените опровергават и изказванията за появяването на хора – мутанти със свръх-способности или невиждани по-рано особености на физиологията. Има разновидности след повредата, само че те касаят известни към този момент на науката болести на нервната система и органите.Не са редки, обаче, сходни нарушавания, следени при дами, злоупотребяващи с опиати и алкохол. Броят на децата със комплицирани хромозомни нарушавания след повредата е повишен едвам с 2 %. Прието е да се счита, че този индикатор е фактически висок.Днес същите тези хора, родени с недостатъци, живеят в разнообразни градове и даже страни след евакуацията на популацията.Има и още един забавен факт, който досега си остава мистерия за учените – в инфектираната зона и до момента си живеят десетки хора. Продължителността на живота им не е била съкратена, не са се появили никакви разновидности, нито пък здравето им е било влошено.Те пият от локалната вода, ловят риба и даже отглеждат годишна продукция в инфектираната с радиация почва.Разбира се, домовете им не се намират в най-поразените от радиацията зони, само че пък се подвизават точно на инфектираните територии, където фоновото лъчение надвишава с пъти допустимите правила.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР