Въпросът от кого ще зависи кабинетът Главчев трябва да бъде

...
Въпросът от кого ще зависи кабинетът Главчев трябва да бъде
Коментари Харесай

Стефан Янев: Кабинетът Главчев зависи от авторите на поправката в Конституцията

Въпросът от кого ще зависи кабинетът " Главчев " би трябвало да бъде заложен на създателите на поправката в Конституцията. Това разяснява в " Още от деня " по Българска национална телевизия някогашният длъжностен министър председател и водач на партия " Български напредък " Стефан Янев.

Той акцентира, че основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев би трябвало да бъде заменен, даже да няма нищо правилно в обвиняванията, отправени към него.

" Какъв е този напън, който ще ме накара да си сложа подписа под нещо, Живко Коцев трябваше да си държи на думата ", сподели Стефан Янев.

По думите му отговорността за хората в него и дейностите, които ще предприеме този кабинет ще носят всички партии, които имат представители в него.

" Нагледахме се на неща, които не са верни, в това число от кабинета, който от през днешния ден към този момент не е в оставка. В последните дни се случи нещо невиждано - някогашният към този момент министър председател си разреши да подлага на критика една работа и да я назовава обвързвана с контрабанда - ДАНС, това е неприемливо от човек, заемащ такава позиция ", добави Стефан Янев.

Според него, в случай че изказванията са правилни, се разяснява откакто се е произнесъл съдът.

" Цялата работа да е обвързвана с контрабанда е несериозно, сами бием по имиджа си. Препоръчвам на господин Главчев по най-бързия метод да търси контакти с посолства и да ги убеди, че това не е по този начин, че страната не е разграден двор, а работи по правила ", добави той.

Стефан Янев разясни, че няма информация за връзките на Бойко Рашков с татко и наследник Димитрови.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР