ПИТСБЪРГ (AP) — Oneil Cruz постига хоумър с два ръна,

...
ПИТСБЪРГ (AP) — Oneil Cruz постига хоумър с два ръна,
Коментари Харесай

Oneil Cruz постига хоумър с 2 ръна, води Pirates до победа с 5-3 и победа в серията над Rockies

ПИТСБЪРГ (AP) — Oneil Cruz реализира хоумър с два ръна, с цел да подчертае шести ининг с четири ръна, засилвайки Pittsburgh Pirates минаха Colorado Rockies с 5-3 в неделя за серия победа.

Круз изпрати плъзгач от Райън Фелтнър (1-3) 429 фута вдясно-център, отскачайки своя пети за сезона от покрив на щанга оттатък трибуните, с цел да изведе Питсбърг напред с 4-3. Той също по този начин направи дубъл за първата си игра с голям брой попадения на спомагателна база в 35 мача този сезон.

След това Rowdy Tellez удари двойно вдясно, преди да означи единствено един гол от Джак Сувински. Фелтнър, който се отхвърли от пет ръна при осем удара в 5 2/3 ининга, стартира ининга, като разреши сингъл на Конър Джо и двоен на Браян Рейнолдс в първите четири терена. Джо вкара гол на основа от Ke’Bryan Hayes.

Пиратите взеха последните два от сета от три игри, първата им победа в серия, откакто завоюваха две от три победи против Балтимор от 5-7 април. Роки, които са изгубили седем от осем, към момента не са завоюва...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР