Въпросът е чувствителен, поясни военния министър в оставкаНяма разработка на

...
Въпросът е чувствителен, поясни военния министър в оставкаНяма разработка на
Коментари Харесай

Тагарев отрече да има разработка на „Военно разузнаване“ срещу Атанас Атанасов

Въпросът е сензитивен, разясни военния министър в оставка

Няма разработка на „ Военно разузнаване “ против водача на ДСБ о.з. военачалник Атанас Атанасов. Това съобщи министърът на защитата Тодор Тагарев. По думите му пред Българска национална телевизия обаче, проблем има:

„ Въпросът е доста сензитивен, не бих желал да споделям повече “, добави той. „ Има избран проблем, само че в него няма разработка на политици от службата „ Военно разузнаване “, съобщи Тагарев и разясни, че това няма по какъв начин да се случи, защото службата няма такива законови пълномощия.

Припомняме, че Атанасов се оплака също пред Националната телевизия, че бил разработван, а създаването отишла в прокуратурата - тъй като предложил детайлна промяна за преустрояване на службите. Преди 2 дни работа „ Военно разузнаване “ също отхвърли думите на Атанасов.

27 март 2024, 18:27

Военно разузнаване отговори на Атанас Атанасов

Тагарев отхвърли да е станал „ ябълката на раздора “ в договарянията сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ за ново ръководство, които претърпяха неуспех. „ Аз имам цялостно доверие на акад. Денков и той ме увери, че моето име по време на договарянията не е споменавано "

Той уточни като максимален триумф опитът му да наложи сложен метод в защитата. Обясни, че в работата му на министър средата е била отровна и би си умрял.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР