Въпрос на време е компроматите срещу него да завалят като

...
Въпрос на време е компроматите срещу него да завалят като
Коментари Харесай

Кремъл готви тежко наказание за неподчинението на Костя Копейкин

Въпрос на време е компроматите против него да завалят като проливен дъжд

В недружелюбност пред ръководените от Москва русофилски структури в страната е изпаднал водачът на партия „ Възраждане “ Костадин Костадинов, по-известен като Костя Копейкин.

Това може да има извънредно тежки последици за него, тъй като Москва може да освети с изключение на достъпа до незаконните кремълски парични потоци и редица нелицеприятни обстоятелства от предишното му. Казано с други думи неподчинението му може да му излезе много скъпо.

Най-голямата бомба, която следва да бъде взривена безспорно ще е разкритието, че във вените на Костя Копейкин тече циганска кръв.

Според осведомени разривът сред „ Възраждане “ и русофилите е настъпил преди няколко седмици.
Причината за това надалеч не е идеологическа, а става въпрос за тривиалния спор кой да бъде лидер на „ четата “.

Хората, които познават от близко Костя Копейкин го разказват като извънредно невротичен, полуистеричен нарцисист, непонасящ мнение, друго от неговото.
В момента, в който Копейкин одобри някого като съперник, го изритва или пък отсрещният си потегля самичък, опознавайки добре личността на вожда.

При все, че е скъсал с русофилите поради упоритостите си да бъде водач, Костадинов в никакъв случая не се е отказал от концепцията си да извади страната ни от Европейски Съюз и да ни съюзи с Русия, още повече поради обстоятелството, че за почитателите му дружбата с нея е като слънцето и водата за всяко живо създание.

Въпреки мнението на социолозите, че няма по какъв начин „ Възраждане “ да е първа политическа мощ, явявайки се сама на изборите, Копейкин е безапелационен, че ще се случи тъкмо по този начин. Според социолозите в най-хубавия случай Копейкин би могъл да удвои резултата си до 10%, само че както се досещате даже това не му доближава, с цел да е първа политическа мощ.

Именно това е и повода, заради която още преди месец са били спуснати инструкции на тукашните почитатели за основаването на общ русофилски фронт за идния избор.
Оказва се обаче, че при предстоящите резултати на Българска социалистическа партия опитите на Русия да трансфорат страната ни в собствен троянски кон биха могли да пожънат триумф.

Оказва се обаче, че се явява проблем там, където Русия минимум чака и кол в колелата й поставя точно Костадинов и по-скоро неговото его. Той изрично отхвърля да дели славата с останалите партийни водачи. На подканите на Москва за коалиция Копейкин отговарял, че останалите препоръчани му партии не костват нищо и няма смисъл да подписва съюз с тях. В този ред на мисли той бил безапелационен, че е задоволително единствено да поддържат „ Възраждане “, без да бъдат създавани обединения

Отказът на Костя Копейкин да извърши нарежданията на Кремъл бива признат на нож от там. Твърди се, че напътствията за коалиция са предадени от дясната ръка на Костадинов – Пламен Пасков – един от основните хора, разпределящи рублите от Кремъл. Припомняме, че преди „ Възраждане “, той бе част от „ Атака “.

След залеза на Волен Сидеров, ветеринарят-милионер трансферира финансовата си поддръжка към новата вяра на Кремъл – Костя Копейкин.
Междувременно осведомени издават, че Пламен Пасков е един от така наречен „ назначени предприемачи “ като задачата е с поддръжката на съветските управляващи да му бъде обезпечено законно замогване посредством някакъв тип бизнес. След това легално изкараните средства без проблем могат да бъдат ориентирани за идеите, работещи за Кремъл. Оказва се обаче, че сходни сътрудници за въздействие у нас има много, не са един-двама.

Малко след несполучливата среща с Костадин Костадинов, на която му предава волята на Москва за общ русофилски фронт, Пасков бързо зарязва „ Възраждане “. Видният русофил внезапно отдръпна поддръжката си за Копейкин, заявявайки, че към този момент не го припознава като човек, борещ се за безконечната българо-руска дружба.

На собствен ред Копейкин му отвърна като го изхвърли от партийните листи, а Пасков пък се появи в коалиция „ Справедлива България “.
Интересен факт е, че в обединението взе участие и партия на Политическо придвижване „ Социалдемократи “, която на предходните избори бе мандатоносител на Политическа партия.

След отдръпването на Пасков, Копейкин бе разгласен за изменник и бе припомнено за всички кавги към личността му в предишното. Твърди се, че с наближаването на изборите пропагандата против Костя Копейкин ще се ускори още повече. Русофили издават, че занапред ще се вадят страшни компромати против него, в това число и този, че е с цигански генезис.

Бивш деятел на „ Възраждане “ се хвали намерено, че разполага с документ, издаващ, че един от родителите на Костя Копейкин е ром от плевенските села. Въпрос на време е този документ да стане обществено притежание.
Източник: Уикенд
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР