Въпрос на часове е официално да обяви още един трансфер

...
Въпрос на часове е официално да обяви още един трансфер
Коментари Харесай

Траоре в Барса = двама бивши съотборници от Мидълзбро при каталунците

Въпрос на часове е публично да разгласи още един трансфер през този зимен трансферен прозорец. Става въпрос за атакуващия футболист на британския Уулвърхемптън Адама Траоре. Сделката към този момент е доказана от редица източници и напълно скоро ще бъде оповестена и публично.
Така на " Камп Ноу " Траоре ще се събере с един собствен позабравен съотборник от моментите, в които двамата играеха във второто равнище на британски футбол - Чемпиъншип. През сезон 2017/18 те се засичат в Мидълзбро. Сетихте ли се името на другия състезател към този момент?
Става въпрос за нападателя Мартин Брейтуейт. Той е едно от първите попълнения на Гари Монк и идва в клуба през юли месец 2017 година след трансфер от Тулуза. По това време към този момент там е и Траоре, който е подписал контракт за четири години с отбора.
В последна сметка испанският национал остава в тима до август 2018 година, когато се причислява към Уулвърхемптън, с който има над 100 мача. За Мидълзбро пък остава досега с над 60 срещи, в които е осъществил 5 попадения.
Датчанинът прекарва надалеч по-малко време в Мидълзбро, защото при самия му престой на два пъти е отдаван чартърен. През 2018 година в Бордо, а през 2019 година в Леганес, където след това остава и за непрекъснато, преди да бъде притеглен през 2020 година на " Камп Ноу ". Все отново Брейтуейт има повече попадения за Мидълзбро с неговите 8, вкарани в 36 мача.

Идването на Траоре при каталунците значи и по-голяма възможност Усман Дембеле да си тръгне. Неслучайно .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР