Въпрос към всички майки и татковци! Говорихте ли на бебето,

...
Въпрос към всички майки и татковци! Говорихте ли на бебето,
Коментари Харесай

ИГРА: Говорихте ли на бебето по време на бременността?

Въпрос към всички майки и бащи! Говорихте ли на бебето, до момента в който беше още в утробата? А в случай че към момента нямате деца, какво мислите за тази процедура? Очакваме мненията ви с мненията.

Не чакайте бебето да се роди, с цел да изградите връзка с него. Това важи както за майките, по този начин и за татковците. Връзката дете-родител се построява още в утробата и продължава своето развиване след раждането.

Смята се, че в случай че говорите на бебето в утробата, му създавате чувство за сигурност. Това може да стартира още към 14-а седмица, когато бебето към този момент може да чува вас и звуците в близост.

Как да изградите връзка с бебето, до момента в който е още в утробата?

Говорете на коремчето си
Говорете на си. Разказвайте му хубавите неща от деня си. Казвайте му, че нямате самообладание да се запознаете. Можете да му разказвате всевъзможни истории. Това важи освен за майката, само че и за бащата. Таткото също би трябвало интензивно да взе участие в процеса , с цел да опознае бебето и неговия глас.

 татко, бременност

Използвайте гальовен досег
Нежният масаж на корема е различен метод да изградите връзка с, до момента в който е още в утробата. Използвайте специфични масла или кремове , с които да хидратирате кожата. Съчетайте масажа с говорене или ария.

 Добави изложение

Четете на глас
Има изследвания, които потвърждават, че четенето на глас по време на е обвързвано с по-ранно развиване на речта на бебето.Не забравяйте да четете постепенно и с успокоителен глас.
Ако сте уплашени...
Не забравяйте, че в случай че сте уплашени, бебето също усеща тези отрицателни страсти. Успокойте го, като нежно масажирате и галите корема. Говорете или пуснете отпускаща музика . Опитайте дихателни извършения, с цел да възстановите вътрешния си мир.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР