Въпреки успокоението на властта, че няма обективни причини олиото да

...
Въпреки успокоението на властта, че няма обективни причини олиото да
Коментари Харесай

Мъж почина на опашка за олио в Бургас, опашки и във Враца от 6 сутрина

Въпреки успокоението на властта, че няма справедливи аргументи олиото да мине 5 лева бутилката и всичко е далавера, рецесията с цените и презапасяването продължава.

77-годишен мъж умря, до момента в който чака на опашка за олио в един от огромните хипермаркети в комплекс „ Славейков” в Бургас. Тя е била дълга към 300 метра. След дълго очакване мъжът е умрял до палети с олио. На място е пристигнал екип на Спешна помощ, който е установил гибелта, оповестява Нова ТВ.

Местните поданици са възмутени, че се чака с часове, с цел да се доберат до олиото в магазина. Подобна е обстановката пред всички огромни хипермаркети на същата верига в Бургас.

„ Мъжът умря в магазина. Блъскаха го и му стана неприятно. Беше лудница. Хората споделиха, че е паднал, посинял е и е умрял. Опашката беше огромна”, описа една от дамите, която е пазарувала в магазина.

Съдебно-медицинска експертиза ще откри каква е точната причина за гибелта на мъжа.

Голяма опашка за олио се изви в ранните часове на почивния съботен ден и във Враца, осведоми Българска национална телевизия. Хората са почнали да чакат от 6 ч сутринта, още преди отварянето на магазина, поради съответна промоционална цена на олиото, което бързо е свършило.

Вицепремиерът и министър на стопанската система и промишлеността Корнелия Нинова и прикани хората да не се презапасяват, тъй като нарасналото търсене води до голословно по-високи цени. Миналата седмица Нинова съобщи, че цялата държавна машина ще се изправи против спекулата. Оттогава цената продължава да се качва всекидневно.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР