Въпреки това, нов доклад, изготвен от независима група съветници, поръчани

...
Въпреки това, нов доклад, изготвен от независима група съветници, поръчани
Коментари Харесай

Църквата на Англия трябва да се стреми да събере £1 милиард за справяне с историческите връзки с робството, предупреждава групата

Въпреки това, нов отчет, направен от самостоятелна група съветници, поръчани от C of E, реши, че парите са „ незадоволителни “.

Вместо това надзорната група прикани за цел от 1 милиард паунда, като сподели, че сумата от 100 милиона паунда е „ доста дребна спрямо мащаба на расовото неравностойно състояние, произлизащо от поробването на движимо имущество в Африка “. Групата също по този начин прикани парите да бъдат трансферирани в по-бърз период.

Църковните комисари споделиха, че C of E е приел отчета напълно и че £100 милиона са били „ начална инвестиция “, която те се надяваше да притегли външни вложения към задачата от £1 милиард.

Първоначалните връзки в църквата с Bounty произлизат от Queen Anne's Bounty, фонд, употребен за допълнение на приходите на бедните духовници, който също беше употребен за съществени вложения в South Sea Company, която търгува с плебеи през 18 век.

Изображение: Твърди се, че Англиканската черква е приела отчета. Снимка: PA

Фондът също по този начин получи редица...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР