Въпреки това, кандидатурата за кмет на столицата от страна на

...
Въпреки това, кандидатурата за кмет на столицата от страна на
Коментари Харесай

Бойко Борисов не се е отказал от битката за София, смята лидерът на СДС

Въпреки това, кандидатурата за кмет на столицата от страна на ГЕРБ или ГЕРБ-СДС още не е оповестена

Бойко Борисов не се е примирил, че ще загуби София. ГЕРБ-СДС ще дадат сериозна борба на локалните избори. Това съобщи водачът на Съюз на демократичните сили и зам.-председател на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Румен Христов пред Българска национална телевизия.

По думите му обикновено е като се търси най-подходящият претендент за кмет на София, да е належащо повече време. Местните избори ще са трамплин към претендента на ПП-ДБ за кмет на София - Васил Терзиев за политиката и той ще се впусне в борбата за властта. Може даже да има нова политическа групировка към самия Терзиев, счита Румен Христов.

Той добави, че Борисов щял да разгласи претендентът за кмет на София, само че по кое време ще стане това следва да стане ясно. Все още са трима-четирима претендентите, само че партията няма решение кой ще се впусне в кметската конкуренция. " София е значима, не сме се отказали, борбата ще е огромна и няма да е лесна. На втори тур бихме получили поддръжка от гласовете на Вили Лилков ", чака Румен Христов.



Обсъждал се вид и за поддръжката на Вили Лилков за локалните избори за кмет, само че ГЕРБ като най-голяма партия решили да повдигнат собствен претендент, предава news.bg.

Христов се надява, че ще се стигне до ротация в държавното управление.

Той увери още, че планът за промени в Конституцията не се прави на инат на президента Румен Радев.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР