Въпреки светлите празници, председателят на Камарата на представителите (долната камара

...
Въпреки светлите празници, председателят на Камарата на представителите (долната камара
Коментари Харесай

Вангали вгорчиха живота на Нанси Пелоси СНИМКА

Въпреки светлите празници, ръководителят на Камарата на представителите (долната камара на американския Конгрес) Нанси Пелоси бе обезпокоена от вандали, които боядисаха дома й и оставиха след себе си рисунка на прасе пред гаража й.

Посланието им гласи: „ Отмяна на наема “ и „ Ние желаеме всичко “. Думите най-вероятно са свързани със обстановката с ковид. На рисунката с прасе пък то било в алена локва.


Полицията в Сан Франциско заяви, че първото позвъняване за случая са получили в 2ч в петък. В момента Пелоси не е вкъщи, а във Вашингтон.

Съседите споделят, че схващат разочарованието на хората от политиката, само че подобен вид каузи няма да оказват помощ за нищо.

„ Не считам, че това е логичен метод за митинг. Ужасно начало на новата година, тъкмо когато ние се надяваме на по-малко яд и ненавист най-много поради тежката 2020-та “, споделя Одри Карлсън, съседка на Пелоси.

Кабинета на Пелоси, обаче, на този стадий отхвърля коментар по тематиката, прецизира.

Органите на реда в Сан Франциско към момента не са разгласили информация за обвинени. Освен това никой не е поел самичък отговорност за вандализма.

Някои от графитите загатват „ UBI “ (универсален главен доход) и „ анулация на наема “, което може би значи, че е допустимо причинителят да е някой обвързван с тези придвижвания.

Миналия понеделник Пелоси оказа помощ да се одобри законопроектът за увеличение на помощите за безработни като 275 члена на Камарата гласоподаваха „ ЗА “, а 134 – срещу.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР