Въпреки студеното време не липсваха варненци, които излязоха на площад

...
Въпреки студеното време не липсваха варненци, които излязоха на площад
Коментари Харесай

Варненци: Това не е просто протест! Това е гняв и болка от предателството на правителството ни под чужда диктовка!

Въпреки студеното време не липсваха варненци, които излязоха на площад " Независимост " в поддръжка на митинга, проведен от Политическа партия " Възраждане " в столицата, съобщи кореспондент на Varna24.bg .

Ето какво споделиха част от хората, пристигнали край шадраваните през днешния ден, където се събираше подписка в поддръжка на настояванията на протестиращите. Някой от присъстващите играха хоро, облечени в национални носии.  

" Като жител се усещам изолирана от публичния живот, децата ми са изолирани от учебно заведение посредством ограниченията, които са наложени. Имаме конституция и законодателство и не съм съгласна със заповеди на здравното министерство и министерство на образованието под външна диктовка да се анулират правата ни ". 

" Нито имунизацията ме защищава от заразяване, нито зеленият документ. Вижте какво се случва в целия свят. В Италия при 78% имунизирани имат над 100 000 позитивни проби на ден. Какъв е тогава смисълът, от нищо не ни пазят. "

" Това е освен митинг, това е яд, това е насъбрана болежка от измяната на нашето държавно управление. Те не схващат ли какво вършат, или разбирайки, е извънредно подло и незаслужено. Зеленият документ раздели обществото ни. Набодоха беззащитните пенсионери и инвалиди, хората по обществените заведения. Насочиха вниманието към дребните деца. Атакуват родителите посредством тях в учебни заведения и детски градини, местата, където работят хората. Стана извънредно мъчно и невероятно да дишаме умерено и свободно. Излязохме, с цел да покажем, че не сме съгласни с тази обстановка. Обединяваме се и търсим разновидности да го покажем още по-ясно. Търсим разновидности за сдружения, които да се борят за решаване на значимите въпроси, с цел да може да счупим зъба на това зло, което има почва и в нашата страна ".

" Искам независимост и персонален избор на хората за ограниченията, които вземат. Против съм приемането права на база на това какви медикаменти одобряваме. Мерките се отразиха доста отрицателно върху нашата активност. Наложи се да понижим потенциал в учебното заведение по роботика, в което работя с деца. Големият проблем е в това, че децата станаха апатични. Децата са най-податливи, в този момент се образуват като характери. Тези две години ще остави доста отрицателен отпечатък в съзнанието им ".

Това споделиха хората на площада във Варна. Повече вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР