Въпреки смущаващите обстоятелства при строителството на новия корпус на Университета

...
Въпреки смущаващите обстоятелства при строителството на новия корпус на Университета
Коментари Харесай

Държавата ще даде 7,5 млн. лева на УНСС

Въпреки смущаващите условия при строителството на новия корпус на Университета на национално и международно стопанство (УНСС) с европейски средства, във вторник държавното управление ще отпусне нужните 7,5 млн. лв. , с които се е заела страната като съфинансиране на плана.
 БГНЕС
Това стана ясно след намесата на премиера Бойко Борисов , който персонално посети грубия градеж на постройката, и даде обещание средствата, на фона на терзанията на финансовия министър Владислав Горанов.
 

Министър Горанов разясни, че върху плана са наложени финансови наказания от страна на ръководещия орган и е логичен въпросът за чия сметка ще бъдат те.
 БГНЕС-->
Премиерът за следващ път уточни, че без неговата интервенция няма по какъв начин да се реши казусът и този градеж би останал монумент на културата .

 БГНЕС
Той отхвърли изказванието, че държавните институции не работят, щом се стига до неговата интервенция, и уточни присъстващите на място министри на районното развиване Петя Аврамова и на образованието Красимир Вълчев , както и на финансите Владислав Горанов.
 БГНЕС
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР